Gradski savjet mladih s gradonačelnikom Ivicom Kirinom – pokrenuta facebook stranica Klub mladih Virovitica

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin u srijedu 16. listopada je u prostorijama Grada Virovitice održao sastanak s članovima Gradskog savjeta mladih grada Virovitice.

Tom prigodom članovi Savjeta mladih upoznali su gradonačelnika Ivicu Kirina s budućim aktivnostima u posljednjem kvartalu 2016. godine između kojih svakako treba izdvojiti akciju paljenja svijeća za Vukovar 17. studenog, organizaciju predavanja dr. Miroslava Venusa vezano uz zdravlje mladih, sudjelovanje u organizaciji manifestacije „Prosinac u gradu“ te pokretanje facebook stranice Klub mladih Virovitica putem koje će uskoro početi s informiranjem mladih o svim događajima koji se za ovu populaciju održavaju u Virovitici te okolnim općinama i gradovima.

Razmatrao se je i prijedlog Proračuna Grada Virovitice za 2017. godinu u dijelu koji se odnosi na mlade pri čemu je gradonačelnik Ivica Kirin naznačio znatno povećanje sredstava za sport za mlade kao i projekte koje se odnose na igrališta za djecu te osiguravanje sredstava za izradu projekata koji će znatno unaprijediti društveni život u gradu.

Predsjednik Gradskog savjeta mladih Borna Đurđević istaknuo je zadovoljstvo što su u Proračun uvršteni prijedlozi Gradskog savjet mladih te najavio i nove projekte koji će sigurno razveseliti mlade.

 

Skip to content