Gradski muzej Virovitica Međunarodni dan muzeja proslavio prezentacijom novog vizualnog identiteta

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Međunarodni dan muzeja u Gradskom muzeju Virovitica danas (četvrtak) započeo je u značajnom tonu prezentacije njihovog novog loga. Autor loga je djelatnik Muzeja Ivan Borbaš, stručni suradnik za marketing i PR, koji je inspiraciju pronašao upravo u prostoru u kojemu radi – predivnom i posebnom Dvorcu Pejačević.

Logo u sebi sadrži znak i zaštitnu boju Dvorca što ga čini prepoznatljivim i primjenjivim na razne proizvode i pozadine, a njegova dvojezičnost ide u prilog svim dosadašnjim i budućim postignućima na europskoj i međunarodnoj razini.

Ravnateljica Mihaela Kulej osvrnula se na dosadašnja postignuća te najavila i veliku izložbu “Virovitica u 50tima” koju će otvoriti početkom rujna povodom 70. rođendana #malogvelikogmuzeja.

Gradonačelnik Ivica Kirin pohvalio je ideju, svrhovitost i prepoznatljivost novoga loga te zahvalio i čestitao svim djelatnicima Muzeja na doprinosu i velikom napretku postignutom proteklih godina pa sve do danas.

Ono što je prije par godina bilo nemoguće danas je stvarnost, na ponos svih nas. Svim djelatnicima Gradskog muzeja Virovitica čestitam Međunarodni dan muzeja! Hvala vam, zahvaljujući vašem trudu i zalaganju u društvu smo najboljih, rekao je Kirin.

Uskoro opširnije…

(virovitica.hr)

Skip to content