Gradska tržnica uskoro u novom ruhu: Započeli radovi na ličenju fasade

Tvrtka Poslovni park Virovitica nastavlja s ulaganjem u virovitičku Gradsku tržnicu. Nakon kompletnog unutarnjeg ličenja i izrade nadstrešnice između starog i novog dijela tržnice, na red je došla i vanjska fasada, odnosno sanacija oštećenih dijelova i ličenje. Radovi su vrijedni oko 165.000,00 kuna s PDV-om, a trebali bi biti gotovi do kraja mjeseca.

Važno je napomenuti da cijene na Gradskoj tržnici nisu rasle, a društvo trenutno raspolaže s 1.300 m2 nenatkrivenog i 1.000 m2 natkrivenog prostora. Radi se o 37 štandova, 144 prodajna mjesta (klupe), 27 polica za prodaju cvijeća, 15 štandova za prodaju tekstila i igračaka te 100 mjesta za prigodnu prodaju cvijeća na južnoj strani tržnice.

Zahvaljujući Poslovnom parku, Gradska tržnica postala je ugodno mjesto za kupovinu, što je vrlo važno jer je ona značajan „kotač“ u životu našeg grada, mjesto gdje vlada ugodna atmosfera i gdje naši građani mogu nabaviti svježe ubrano voće i povrće te mliječne proizvode od lokalnih proizvođača. (virovitica.hr, fotografije: M. Bašić)

 

Skip to content