7. tjedan psihologije

7 TJEDAN PSIHOLOGIJE - Plakat

Uloga psihologa u zajednici te nedovoljna iskorištenost svih potencijala koje psihologija može ponuditi građanima, već su sedam godina odrednice Tjedna psihologije, koji se uspješno organizira u sklopu obilježavanja godišnjice osnivanja Hrvatskog psihološkog društva.

Organiziranjem niza radionica, seminara i savjetovanja diljem cijele Hrvatske, stručnjaci s područja psihologije pokušavaju ukazati na značaj primjene psihologije u svakodnevnom životu.

Kroz javna predavanja posjetitelji imaju priliku informirati se o zanimljivim detaljima iz psihologijske znanosti, a kroz razgovore i rasprave s organizatorima događanja dobiti odgovore na pitanja iz raznih područja primijenjene psihologije. Uglavnom su to pitanja vezana uz razvoj komunikacijskih vještina, ljubav i seksualnost, posao i razvoj potencijala, prevenciju stresa odgoj djece i slično.

Društvo psihologa Virovitičko-podravske županije nastoji slijediti cilj koji Hrvatsko psihološko društvo uvijek naglašava – predstaviti psihologiju kao struku široke primjene u svakodnevnoj praksi, koja uključuje raznovrstan profil ljudi, a nikako samo izolirane skupine osoba sa psihičkim poteškoćama.

Stoga i ove godine u sklopu Tjedna psihologije organiziramo niz predavanja, radionica i seminara na prostoru cijele županije, a iz bogatog programa izdvajamo događanja u Gradskoj knjižnici:

 Pratite na s na www.psiholozivpz

 

Vidimo se na Tjednu psihologije!

Skip to content