Gradonačelniku Kožnjaku vijećnici izglasali povjerenje

Deset od ukupno 17 vijećnika virovitičkog Gradskog vijeća, na prvojovogodišnjoj sjednici izglasalo je povjerenje gradonačelniku ZvonkuKožnjaku, a bivšem ministru Ivici Kirinu ponovno je aktiviran mandat uVijeću. Inicijativu za izglasavanjem nepovjerenja iskazala je oporba koje jegradonačelnika optužila da je skrivao činjenice o aferi „Božićni lov“.Deset od ukupno 17 vijećnika virovitičkog Gradskog vijeća, na prvoj ovogodišnjoj sjednici izglasalo je povjerenje gradonačelniku Zvonku Kožnjaku, a bivšem ministru Ivici Kirinu ponovno je aktiviran mandat u Vijeću.

Inicijativu za izglasavanjem nepovjerenja iskazala je oporba koje je gradonačelnika optužila da je skrivao činjenice o aferi „Božićni lov“.

Podršku gradonačelniku dalo je deset vijećnika HDZ-a, vijećnici SDP-a, HNS-a i HSS-a glasali su protiv, a vijećnici iz redova Hrvatske stranke prava nisu nazočili glasovanju jer su napustili sjednicu koja je protekla bez izgreda.

„Nisam lagao jer nisam imao saznanja o lovu i ne osjećam ni trunke odgovornosti. Ribić je vjerojatno htio zaštiti generala Markača i ministra Kirina, a svatko od vas je mogao doći osobno i pitati što se dogodilo, a ne odmah tražiti ostavku“ rekao je gradonačelnik Kožnjak.

Skip to content