Gradonačelnik zaželio uspješan početak nove školske godine

– Drage učenice i učenici, dragi prvašići, poštovane nastavnice i nastavnici, cijenjeni roditelji,

danas, 7. rujna, započela je još jedna školska godina, ali po prvi puta specifična i različita od svih ostalih s obzirom na epidemiološku situaciju te način obavljanja nastave, prijevoza, prehrane i ostalih školskih aktivnosti. Grad Virovitica s ravnateljima i zaposlenicima školskih ustanova učinio je sve, sukladno epidemiološkim mjerama, kako bi ova školska godina počela na vrijeme i kako bi svi učenici naših škola bili u školama jer školske klupe ne može zamijeniti niti jedan drugi oblik nastave.

Posebno želim puno uspjeha našim učenicima koji danas po prvi puta sjedaju u školske klupe, našim prvašićima, za koje je Grad Virovitica osigurao Dnevni boravak u OŠ Vladimira Nazora i OŠ Ivane Brlić-Mažuranić. Isto tako pozivam roditelje i sve sudionike u prometu da posebno paze na kretanje vozilima pogotovo u zonama škola i vrtića zbog povećanog broja djece i vozila te školskih autobusa.

IMG b32634e138fd94332cc40c5d60817b93 V

Pozivam sve sudionike u odgojno-obrazovnom procesu na toleranciju u uvjetima i izazovima koji su pred nama kako za djecu, tako i za ravnatelje, nastavnike, prijevoznike i, dakako, za roditelje. Samo zajedničkim trudom i naporom te pridržavanjem epidemioloških mjera možemo osigurati nesmetano odvijanje odgojno-obrazovnog procesa i osigurati našoj djeci siguran i nesmetan boravak u školama, poručio je gradonačelnik Ivica Kirin.

IMG 1ed47eb6ac02476cc59fd83f99325357 V

Skip to content