Gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin potpisao ugovore o financiranju s gradskim udrugama

Gradonačelnik Ivica Kirin potpisao je ugovore o sufinanciranju programa udruga s područja grada Virovitice. Ove godine potpora je odobrena za 71 program, odnosno projekt, za što će se iz proračuna izdvojiti 114,860,00 eura. Sredstva se odjeljuju udrugama koje su se javile na Javni poziv Grada i zadovoljile kriterije istog.

Ugovori su danas (srijeda) uručeni predstavnicima udruga, čemu su, uz gradonačelnika I. Kirina, nazočili zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek-Golinac i pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica.

Gradonačelnik je ovom prilikom zahvalio udrugama na iniciranju brojnih aktivnosti i nesebičnom angažmanu kojim promoviraju naš grad.

Hvala vam svima jer brojnih aktivnosti u našem gradu ne bi bilo da nema vas. Vi ste ti koji svojim trudom i radom potičete pozitivne promjene u društvu. Tu su naše braniteljske udruge koje su istinski čuvari i promicatelji istine o Domovinskom ratu. Zatim naši umirovljenici s kojima je odlično surađivati i koji definitivno prenose svoju dobru volju na buduće generacije. Tu su i naše humanitarne udruge, kao i udruge iz područja kulture koje su neizostavan dio gradskih manifestacija i koje svojim angažmanom promoviraju Viroviticu diljem Hrvatske i šire. Nastavite i dalje tako, poručio je predstavnicima ugovora gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin. (virovitica.hr)

Skip to content