Gradonačelnik se zahvalio koalicijskim partnerima na podršci za novi mandat

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

koalicijaNa prijemu u Gradskoj upravi Ivica Kirin zahvalio je svim koalicijskim partnerima na podršci koju su mu dali za novi gradonačelnički mandat, kao i na podršci koju su dali za izbor članova Gradskog vijeća u kojoj će koalicija stranaka HDZ-HSS-HSLS-HSP dr. Ante Starčević i predstavnici umirovljenika imati većinu u novom sazivu Vijeća.

Tom prigodom Ivica Kirin je naglasio kako koalicija zajedničkim snagama kreće u ostvarenje više od stotinu projekta vrijednih oko 5 milijardi kuna, a koji bi uz razvoj gospodarstva trebali pokrenuti i otvaranje novih radnih mjesta.

Zahvalu koalicijskim partnerima uputio je i saborski zastupnik Josip Đakić, nositelj koalicijske liste za Županijsku skupštinu u kojoj je također koalicija stranaka HDZ-HSS-HSLS-HSP dr. Ante Starčević-Blok umirovljenici zajedno ostvarila većinu mandata u novom sazivu Županijske skupštine.

Josip Đakić posebno je pohvalio rad Gradske uprave na čelu s gradonačelnikom Kirinom, ali i rad svih gradskih tvrtki koje su za svoje poslovanje u prošloj godini dobile bezuvjetno mišljenje Državne revizije.

Rad Gradske uprave pohvalili su i Ivan Sić, Josip Halužan, Zdenko Hercigonja i Vladimir Župan uz napomenu da je ova  ekipa, za razliku od godina pirje, u posljednjih deset godina znatno poboljšala uvjete života u gradu te nema razloga da tako nastavi i dalje.

Skip to content