Gradonačelnik primio ribiče ŠRK Virovitica

Danas je u prostorijama Gradske uprave gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin primio u posjet ribolovce ŠRK ”Virovitica” Ivana Rakociju,…1 1245265564Danas je u prostorijama Gradske uprave gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin primio u posjet ribolovce ŠRK ”Virovitica” Ivana Rakociju, Tihomira Ištvanovića, Dražena Jovanovića, Denisa Balaža, Branimira Resnera i Marija Blažičevića koji su na nedavno održanom Dunavsko-jadranskom kupu održanom u Makedoniji u konkurenciji 14 ekipa iz 7 zemalja osvojili ekipno prvo mjesto.

2 1245265564Kada se pridoda i prvo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji Marija Blažičevića, te treće Dražena Jovanovića nije teško zaključiti da se radi o jednom od najvećih uspjeha ne virovitičkog već hrvatskog ribolova.
Gradonačelnik Kirin tom se je prilikom zahvalio ribičima na postignutom rezultatu, a samim tim i promicanju ovog sporta među mladima, te upoznao prisutne sa svim planovima Grada Virovitice oko uređenja voda na njegovom području.

Predsjednik ŠRK Virovitica Mario Blažičević zahvalio se je Gradu Virovitici, Zajednici športskih udruga, te Flori, Virkomu i Plinu-Vtc na velikoj podršci bez koje ovaj uspjeh sigurno ne bi mogli ostvariti.

Skip to content