Gradonačelnik primio predstavnike Arsenalove škole nogometa Virovitica

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin primio je u posjet predstavnike Arsenalove škole nogometa Virovitica. Razlog uspjeha je fantastičan nastup u Arsenalovu stadionu Emirates u Londonu (već sama činjenica da se je igralo na Emiratesu za sve dječake je san snova) gdje je virovitička Arsenalova škola u disciplini 3×3 u finalu savladala Arsenalovu momčad Central London i u konkurenciji čak 32 momčadi iz cijeloga svijeta osvojila prvo mjesto.

Predsjednik Arsenalove škole nogometa Robert Špiranec iskoristio je prigodu da se zahvali Gradu Virovitici na svoj pruženoj pomoći oko realizacije ovog projekta te istaknuo da je Škola ovih dana uspostavila suradnju sa splitskim Hajdukom te dobila poziv za nastup na Poljudu. Naglasio je i da svaki igrač Škole ima mogućnost da dobije Arsenalovu stipendiju u vrijednosti od 250.000 euro kao i činjenicu da je 9 igrača iz Hrvatske pozvano na kamp u Grčku.

Gradonačelnik Kirin pohvalio je rad Škole u kojoj se očito odlično radi i na taj način pruža mogućnost djeci iz manjih nogometnih sredina da pokažu svoj talent te obećao pomoć pri pronalaženju prostora za rad koji je trenutno najveći problem

Skip to content