Gradonačelnik obišao škole

Kako bi utvrdio da su škole obavile sve radnje za uspješan početak nove školske godine, danas je gradonačelnik Ivica Kirin sa suradnicima obišao OŠ V. Nazor i Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju te područne škole Sv. Đurađ i Koriju.1 1314363289Kako bi utvrdio da su škole obavile sve radnje za uspješan početak nove školske godine, danas je gradonačelnik Ivica Kirin sa suradnicima obišao OŠ V. Nazor i Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju te područne škole Sv. Đurađ i Koriju.
U školi V. Nazor ovih dana završavaju se radovi na izmjeni vanjske stolarije u vrijednosti 760 tisuća kuna, čime će biti završena izmjena stolarije na cijeloj školi. Gradonačelnik i ravnateljica Sanjica Samac složili su se da će se u sljedećem periodu prioritet ulaganja usmjeriti na standard područnih škola, naročito Sv. Đurđa i Korije. U Koriji, koja ima najstariju i najderutniju zgradu područne škole, Grad će pokrenuti izgradnju nove zgrade, a za PŠ Sv. Đurađ dogradnju i rekonstrukciju. Prije početka projektiranja gradonačelnik će obaviti razgovore sa mjesnim odborima kako bi ih upoznao sa predloženim parcelama i zahvatima.
Sljedeći tjedan gradonačelnik će obići i OŠ I. Brlić Mažuranić u kojoj će učenike u novoj školskoj godini dočekati novih 700 stolica i 350 klupa u učionicama i kao i novi namještaj u restoranu. Kompletan namještaj isporučit će domaća tvrtka TVIN.

2 1314363289

Skip to content