Objavljeno:

Podijeli:

Slične objave

Gradonačelnik obišao škole

Popularni sadržaj

Kako bi utvrdio da su škole obavile sve radnje za uspješan početak nove školske godine, danas je gradonačelnik Ivica Kirin sa suradnicima obišao OŠ V. Nazor i Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju te područne škole Sv. Đurađ i Koriju.Kako bi utvrdio da su škole obavile sve radnje za uspješan početak nove školske godine, danas je gradonačelnik Ivica Kirin sa suradnicima obišao OŠ V. Nazor i Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju te područne škole Sv. Đurađ i Koriju.
U školi V. Nazor ovih dana završavaju se radovi na izmjeni vanjske stolarije u vrijednosti 760 tisuća kuna, čime će biti završena izmjena stolarije na cijeloj školi. Gradonačelnik i ravnateljica Sanjica Samac složili su se da će se u sljedećem periodu prioritet ulaganja usmjeriti na standard područnih škola, naročito Sv. Đurđa i Korije. U Koriji, koja ima najstariju i najderutniju zgradu područne škole, Grad će pokrenuti izgradnju nove zgrade, a za PŠ Sv. Đurađ dogradnju i rekonstrukciju. Prije početka projektiranja gradonačelnik će obaviti razgovore sa mjesnim odborima kako bi ih upoznao sa predloženim parcelama i zahvatima.
Sljedeći tjedan gradonačelnik će obići i OŠ I. Brlić Mažuranić u kojoj će učenike u novoj školskoj godini dočekati novih 700 stolica i 350 klupa u učionicama i kao i novi namještaj u restoranu. Kompletan namještaj isporučit će domaća tvrtka TVIN.

Skip to content