Gradonačelnik obišao radove u gradu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin zajedno sa svojim suradnicima obišao je radove na Poduzetničkoj zoni III u Virovitici. Kako su ga tom prilikom izvijestili predstavnici tvrtke Nikola d.o.o. iz Virovitice koji izvode radove na navedenoj zoni,…Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin zajedno sa svojim suradnicima obišao je radove na Poduzetničkoj zoni III u Virovitici.
Kako su ga tom prilikom izvijestili predstavnici tvrtke Nikola d.o.o. iz Virovitice koji izvode radove na navedenoj zoni, radovi se nalaze u završnoj fazi i uskoro se može očekivati njihov završetak.

Tom prigodom gradonačelnik Kirin nije krio zadovoljstvo napretkom radova na najvećoj virovitičkoj poduzetničkoj zoni koja se prostire na 40 ha i čijim završetkom će se sigurno osigurati povoljniji uvjeti za dolazak investitora u Viroviticu.
– Kao što se može vidjeti u Poduzetničkoj zoni II niću nove hale i ovih dana smo upravo bili svjedoci i početka radova na novom pogonu tvrtke MONT RIVIĆ, a u izgradnji je još nekoliko novih pogona što je svakako u ovo doba recesije odličan pokazatelj. Nekoliko mjeseci nakon što sam prvi puta postao gradonačelnik ljudi su me pitali gdje su te dizalice, a eto danas u doba recesije gradom dominiraju kranovi i dok neki gradovi doslovno stoje u Virovitici se gradi što se može vidjeti gotovo na svakom koraku, rekao je tom prigodom gradonačelnik Kirin.

Nakon obilaska Poduzetničke zone III gradonačelnik je obišao i radove na dogradnji Dječjeg vrtića Cvrčak u Virovitici, zgradi POS-a i novom odvojku u ulici Vinka Belobrka u Virovitici.
– Svi radovi koje smo danas obišli teku prema planu, te s pravom možemo očekivati da sve bude završeno u predviđenim rokovima. Posebno me veseli činjenica što se u novom odvojku u ulici Vinka Belobrka grade već stambeni objekti iako još ulica nije niti asfaltirana. Sve danas viđeno dovoljno samo za sebe govori o pozitivnoj poduzetničkoj klimi u Virovitici što naravno vide i sami potencijalni investitori međutim vremena su teška, banke ih baš ne prate i zato pregovori traju znatno duže nego inače, no završetkom Poduzetničke zone III sigurno ćemo imati ispunjene sve preduvjete da investiraju upravo u Virovitici.

Skip to content