Gradonačelnik obišao radove u gradu Virovitici

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin jučer je sa svojim suradnicima obišao neke od radova koji se trenutno odvijaju u gradu Virovitici. Prvo je obišao završne radove u ulici Ivana Zajca gdje je trenutno u tijeku postavljanje…1 1276667563Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin jučer je sa svojim suradnicima obišao neke od radova koji se trenutno odvijaju u gradu Virovitici. Prvo je obišao završne radove u ulici Ivana Zajca gdje je trenutno u tijeku postavljanje završnog asfaltnog sloja i uređenje bankina.
– Osobno sam jako sretan što su ljudi u ovoj i okolnim ulicama koji ju koriste jako zadovoljni ovim radovima, te će napokon ovim proširenjem ulica Ivana Zajca postati sigurna za sve sudionike u prometu rekao je tom prigodom gradonačelnik Kirin.

2 1276667563Nakon obilaska ulice Ivana Zajca gradonačelnik je obišao i radove na propustu u lici Stjepana Radića kod benzinske pumpe, te radove na saniranju problema vezanih uz oborinsku odvodnju u ulici Sv. Križa u Milanovcu koji je riješen prokopom kroz privatnu površinu, te će na ovaj način napokon prestati problem velike lokve na cesti prilikom većih oborina.
– Do kraja godine planira se postojeću cestu presvući novim slojem asfalta u dužini od oko 30 metara na mjestu gdje je do sada stajala voda jer je kolnik na tom dijelu znatno oštećen, te se ovom prilikom zahvaljujem Marijanu Horžiću što nam je dopustio prokop kroz privatnu površinu jer bez toga taj se problem ne bi mogao riješiti rekao je prilikom obilaska privremeni pročelnik za komunalne poslove i graditeljstvo Marijo Klement.

3 1276667563Na kraju je gradonačelnik obišao i radove na nadogradnji dječjeg vrtića Cvrčak koji je u fazi unutarnjeg uređenja, te pripremne radove za početak radova u virovitičkom Južnom bloku.

Skip to content