Gradonačelnik obišao radove na uređenju ulica

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin sa svojim suradnicima posjetio je radove na uređenju gradskih ulica i nogostupa kako bi se i sam osobno uvjerio u realizaciju navedenih projekata.1 1227511221Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin sa svojim suradnicima posjetio je radove na uređenju gradskih ulica i nogostupa kako bi se i sam osobno uvjerio u realizaciju navedenih projekata.

Tom prilikom posebno je naglasio činjenicu da će izgradnja kružnog toka u ulici Zlatnog polja, tj. drugog kružnog toka u gradu Virovitici još više olakšati prometovanje u našem gradu. Napomenuo je da je završetak izgradnje kružnog toka preduvjet i za nastavak radova u Poduzetničkoj zoni III., budući da se željelo prvo građanima osigurati brzo i sigurno prometovanje te se i fokusiralo na te radove. Posebno se zahvalio građanima na razumijevanju pri izvođenje radova jer se radi o zahtjevnim zahvatima koji nerijetko mogu izazvati i neke nuspojave.

Privremeni pročelnik upravnog odjela za komunalne poslove i gospodarstvo Marijo Klement istaknuo je da su građevinarima do sada vremenske prilike išle na ruku, ali da je zima pred vratima koja može prouzročiti usporavanje radova, no ukoliko bude postojala i najmanja šansa on očekuje da se ove godine započne i sa uređenjem nogostupa u ulici Sv. Trojstva.

Gradonačelnik je posjetio i radove u ulici M. Gupca gdje se uređuje 300 metara nogostupa, tj. uređenje još jedne ”kritične točke” u gradu gdje se zadržavala voda i završene radove ispred Policijske uprave u Virovitici.

Skip to content