Gradonačelnik obišao radove na području grada Virovitice

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin obišao je uže područje grada Virovitice kako bi se osobno uvjerio u napredak radova na području grada. Tom prigodom obišao je početak izgradnje na kružnom toku na križanju ulice Stjepana Radića i ulice Antuna Mihanovića…Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin obišao je uže područje grada Virovitice kako bi se osobno uvjerio u napredak radova na području grada. Tom prigodom obišao je početak izgradnje na kružnom toku na križanju ulice Stjepana Radića i ulice Antuna Mihanovića, radove na uređenju plinske instalacije u ulici Antuna Mihanovića, na uređenju komunalne i druge infrastrukture u Južnom bloku, te radove na uređenju virovitičkog Gradskog parka.
– radovi oko uređenja Južnog bloka i kružnog toka teku prema planu, a primjećujem i veliki broj privatnih investicija u gradu što me izrazito veseli.

Ovom prilikom moram pohvaliti i radnike u našim javnim radovima i djelatnike Flore koje svakodnevno viđam u gradu kako vrijedno rade na njegovom uređenju. Ove godine učinili smo jako puno i kroz javne radove zaposlili više od 40 djelatnika, ali učinit ćemo sve da se taj broj kroz neke naše institucije do kraja godine i poveća i na taj način osiguramo dohodak još većem broju naših sugrađana rekao je iznimno zadovoljan gradonačelnik Kirin.

Skip to content