Gradonačelnik Kožnjak otvorio 6. Proljetne zvuke Jana Vlašimskog

Sinoć je u Kazalištu svečano otvorena šesta glazbena manifestacijaProljetni zvuci Jana Vlašimskog u organizaciji virovitičke Češke besedei Osnovne glazbene škole Jana Vlašimskog u čije su ime posjetiteljepozdravile Jasna Berger i Karolina Petrović.Sinoć je u Kazalištu svečano otvorena šesta glazbena manifestacija Proljetni zvuci Jana Vlašimskog u organizaciji virovitičke Češke besede i Osnovne glazbene škole Jana Vlašimskog u čije su ime posjetitelje pozdravile Jasna Berger i Karolina Petrović. Prigodnim riječima u ime glavnog pokrovitelja, Grada Virovitice, “Proljetne zvuke Jana Vlašimskog otvorio je gradonačelnik Zvonko Kožnjak.

Za potporu i pomoć u organizaciji uručene su i zahvalnice pojedincima i udrugama, a glazbenu manifestaciju Proljetni zvuci Jana Vlašimskog koja će trajati do 29. svibnja, započeo je sinoć nesvakidašnjim koncertom sastav udaraljki “biNg banga,” iz Zagreba pod vodstvom jednog od vodećih europskih udaraljkaša Igora Lešnika. Mladi glazbenici, studenti Muzičke akademije iz Zagreba oduševili su virovitičku publiku svirajući program “biNg bang plays Lešnik.”

Večeras je na programu Proljetnih zvuka Jana Vlašimskog koncert sljedbenika Jana Vlašimskog, Gradske glazbe, HPD Rodoljuba, Češke besede i učenika OGŠ Jana Vlašimskog, koji će se održati u Kazalištu s početkom u 19,30 sati.(mv)

Skip to content