Gradonačelnik Kožnjak čestitao glumcima Kazališta Virovitica na nagradama

Virovitički gradonačelnik Zvonko Kožnjak i pročelnik za društvenedjelatnosti grada Marc Šojat danas su priredili primanje za glumce iravnatelja kazališta Mirana Hajoša, u povodu osvajanja čak trijunagrada.Virovitički gradonačelnik Zvonko Kožnjak i pročelnik za društvene djelatnosti grada Marc Šojat danas su priredili primanje za glumce i ravnatelja kazališta Mirana Hajoša, u povodu osvajanja čak triju nagrada.

Kazalište Virovitica tradicionalno je sudjelovalo na 10. susretu profesionalnih kazališta za djecu i mlade HC ASSITEJ  održanom u Čakovcu, i izvelo predstavu Jasena Boke “Ljubav je jača od mača,” u kojoj igraju Blanka Bart, Mijo Pavelko, Nina Kaić, Draško Zidar, Igor Golub i Goran Koši. Predstava je dobila tri prestižne nagrade: za najbolji tekst Jasen Boko, za najbolju predstavu u cjelini u režiji Dražena Ferenčine i Mijo Pavelko za najbolju mušku ulogu.

Uz čestitke gradonačelnik je Kazalištu darovao 5000 kuna, poželio glumcima nove uspjehe i istaknuo da Kazalište najbolje predstavlja grad i virovitičku kulturu.

M. V.

Skip to content