Održani zborovi građana u Golom Brdu i Podgorju: U oba prigradska naselja uskoro kreće projekt rekonstrukcije javne rasvjete

Po mjesnim odborima na području grada Virovitice jučer (ponedjeljak) su počeli zborovi građana, a prvi su na rasporedu bili Golo Brdo i Podgorje. Na sastancima, kojima su nazočili gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin i njegovi suradnici, nazočni mještani imali su priliku iznijeti potrebe i očekivanja svojih mjesnih odbora. Predsjednici vijeća mjesnih odbora, u Golom Brdu Stanislav Mustač te u Podgorju Milan Krmpotić, predstavili su svoje programe rada za 2023. godinu te upoznali mještane s nekima od aktivnosti koje su u planu.

Gradonačelnik Kirin obavijestio je mještane oba prigradska naselja kako uskoro kreće projekt rekonstrukcije javne rasvjete, odnosno zamjene postojeće rasvjete novom LED rasvjetom. Također, u Podgorju je najavljeno projektiranje javne rasvjete uz cestu prema Podgorju, kao i sadnja stabala u sklopu projekta „Grad koji diše“, a u Golom Brdu uređenje kanala uz cestu.

Sljedeći zborovi građana na rasporedu su danas i to u 18 sati u Mjesnom domu u Taborištu te potom u 20 sati u Čemernici, također u Mjesnom domu. (virovitica.hr)

Skip to content