Gradonačelnik Kirin primio mlade rukometaše i rukometašice

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin danas je u posjet primio mlade rukometaše Viro Virovitice koji su na Prvenstvu Hrvatske u Karlovcu osvojili prvo mjesto i mlade rukometašice Tvin -Trgocentra koje su također na Prvenstvu Hrvatske za mlade rukometašice u Karlovcu osvojile drugo mjesto.1 1272462071Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin danas je u posjet primio mlade rukometaše Viro Virovitice koji su na Prvenstvu Hrvatske u Karlovcu osvojili prvo mjesto i mlade rukometašice Tvin -Trgocentra koje su također na Prvenstvu Hrvatske za mlade rukometašice u Karlovcu osvojile drugo mjesto.
Mlade rukometaše Viro Virovitice na današnjem prijemu kod gradonačelnika Kirina predvodili su predsjednica kluba Željka Grahovac, trener Darko Grdić i voditelj škole rukometa Damir Vašarević.

2 1272462072Na prvenstvu Hrvatske za dječake gdje je nastupilo 72 momčadi (igrači rođeni 1999. godine i mlađi), mladi Virovitičani ostvarili su osam pobjeda, a uspjehom u finalnom dvoboju s Karlovcem, osvojili su titulu najboljih u Hrvatskoj. Ovaj naslov predstavlja i najveći uspjeh u povijesti kluba, jer do sada niti jedna generacija mladih igrača Virovitice nije bila prvak države. Osim što su ekipno bili najbolji u Hrvatskoj, okitili su se i pojedinačnim trofejima pa je Kristijan Smiljčić uvršten u najbolju petorku turnira, Karlo Vašarević najbolji je igrač, dok je najboljim golmanom proglašen Borna Županić.
Mlade rukometašice Tvin-Trgocentra na današnjem prijemu kod gradonačelnika Kirina predvodili su tajnik kluba Mario Šolc i trenerica Mirna Rončević.
Na prvenstvu Hrvatske za djevojčice gdje je nastupilo 40 momčadi (igračice rođene 2000. godine i mlađe), mlade „lavice” stigle su do finala gdje su poražene od ekipe iz Novog Vinodolskog što im je osiguralo drugo mjesto.

3 1272462085

Skip to content