Gradonačelnik Kirin obišao polaznike “Sportskih praznika”: Lijepo je što na organiziran i zdrav način provodite svoje slobodno vrijeme

U ponedjeljak, 12. srpnja započeo je treći turnus ovogodišnjeg projekta Hrvatskog školskog sportskog saveza “Sportski praznici”.

U Osnovnoj školi Ivane Brlić – Mažuranić u Virovitici u novoj grupi okupili su se učenici trećih i četvrtih razreda. Polaznike je uz pratnju pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alena Bjelice i glavne tajnice Sportske zajednice Virovitičko–podravske županije Dore Međimorec, došao pozdraviti virovitički gradonačelnik Ivica Kirin.

Lijepo je što ovdje na organiziran i zdrav način provodite dio praznika. Pohvalio bih i vaše roditelje, koji su shvatili da je ovo najbolji način za provođenje slobodnog vremena – polaznicima “Sportskih praznika” između ostalog rekao je gradonačelnik Kirin.

Kroz projekt “Sportskih praznika” učenici će, uz stručno vođenje kineziologa, proći u pet dana osnove najpopularnijih sportova i sportskih igara.

(www.icv.hr, mš, foto: M. Šolc)

Skip to content