Gradonačelnik Kirin obišao Mjesni odbor Taborište

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin danas je obišao Mjesni odbor Taborište kako bi se upoznao sa stanjem radova u navedenom mjesnom odboru.

Prvo je obišao radove na sanaciji cestovnog prijelaza u Slavonskoj ulici u Virovitici. Predsjednik Vijeća mjesnog odbora Taborište Ivan Katalinić u ime mještana Taborišta zahvalio je gradonačelniku na rješavanju ovog problema jer se je prema njegovim riječima često puta događalo da malo teža vozila dolaze do mosta pa se moraju vraćati nazad jer nisu bila sigurna u prolazak preko njega. Investitor je Grad Virovitica, a radove izvodi tvrtka Brana d.o.o.. Vrijednost radova iznosi 37.364,00 kuna.

Nakon radova na sanaciji cestovnog prijelaza gradonačelnik je obišao i radove kod budućeg trgovačkog centra „PARK & SHOP“, gdje je na inicijativu Vijeća mjesnog odbora Taborišta i stanovnika Slavonske ulice izmješten nogostup na zapadnu stranu dijela Slavonske ulice te podignut dio prometnice na izlasku iz navedene ulice i spoju sa Osječkom ulicom.

–          Upravo ovaj događaj najbolji je primjer važnosti mjesnih odbora jer pokazuje da se pravovremenom inicijativom mogu riješiti neki problemi koji bi se mogli kasnije pojaviti te se zahvaljujem Vijeću mjesnog odbora i stanovnicima Slavonske ulice na pokrenutoj inicijativi koju je investitor u dogovoru sa nama uvažio na obostrano zadovoljstvo rekao je prilikom obilaska gradonačelnik Kirin.

Gradonačelnik je na kraju obišao i radove na asfaltiranju parkirališta oko budućeg trgovačkog centra koji će ako bude sve po planu uskoro biti dovršen i na taj način donijeti veliki broj novih radnih mjesta.

Skip to content