Gradonačelnik Ivica Kirin ugostio Virovitičke mažoretkinje: Nakon europskog zlata, u punom jeku pripreme za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Na Prvenstvu Europe koje je održano u srpnju u Pragu, Virovitičke mažoretkinje su uz svoju trenericu Natašu Kranjec osvojile europsko zlato u kategoriji juniorke mini baton flag, odnosno izborile su prvo mjesto u konkurenciji čak 11 zemalja.

Tim povodom danas , 6. rujna ugostio ih je te uputio čestitke gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin sa zamjenicom Vlastom Honjek – Golinac, pruživši im punu podršku u daljnjem djelovanju.

Inače, Virovitičke mažoretkinje djeluju već 11 godina, a trenutno broje 15 članica. Već godinama potvrđuju svoje titule državnih prvakinja, a drugu godinu za redom i titulu sedmerostrukih državnih prvakinja.

Radimo u tri grupe, a to su dječja formacija, kadeti i juniori. Prošla i ova godina bile su izuzetno uspješne. Prošlogodišnju titulu sedmerostrukih državnih prvakinja ove smo godine potvrdili na 32. državnom turniru u našem gradu, što nam je osobito drago. Ipak, najveći uspjeh je europsko zlato osvojeno u Pragu, rekla je predsjednica Udruge virovitičkih mažoretkinja i trenerica Nataša Kranjec istaknuvši kako su u punom jeku pripreme za Svjetsko prvenstvo mažoretkinja u Cape Townu u Južnoafričkoj Republici gdje će Virovitičke mažoretkinje biti dio hrvatske reprezentacije. (virovitica.hr; fotografije: M. Bašić)

Skip to content