Gradonačelnik Ivica Kirin sa suradnicima sudjelovao na 8. konferenciji za male trgovce obrtnike

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U organizaciji časopisa Suvremena trgovina i HOK-a, u Hrvatskoj obrtničkoj komori u Zagrebu održana je 8. konferencija za male trgovce obrtnike na temu Aktualni izazovi i mogućnosti za obrtnike i trgovce.

Temeljem poziva organizatora, na konferenciji je, kroz raspravu u panelu: „Opstanak malih trgovaca i obrtnika u središtima gradova – Uloga lokalne uprave i samouprave“, sudjelovao gradonačelnik Virovitice Ivica Kirin sa suradnicima.

Gradonačelnik Ivica Kirin predstavio je tom prilikom sveukupne poduzetničke aktivnosti na području grada Virovitice, osobito aktivnosti u svezi povećanja objekata iz maloprodajnog lanca, s ciljem povećanja zadovoljstva građana Virovitice kao potrošača, ali i interesa neposrednih proizvođača.

Ujedno je dao odgovore na pitanja prisutnih i uglednog ekonomskog analitičara i moderatora Ante Gavranovića.

Na skupu su o iskustvima dobre prakse govorili i zamjenica gradonačelnika grada Zagreba Olivera Majić, potpredsjednik Obrtno-podjetniške zbornice Slovenije Ivan Meh, pomoćnica ministrice Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta Ana Mandac, zamjenica gradonačelnika Grada Varaždina Sandra Malenica, predsjednik Ceha trgovine HOK-a Mladen Malta.

Osim gradonačelnika Kirina, u radu konferenciji sudjelovali su i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo i razvoj grada Virovitice Matija Mustač te dir5ektor Flore VTC Željko Iharoš. (Ivod; Krip)

Skip to content