Gradonačelnik Ivica Kirin sa suradnicima darivao malenog Noela, prvog Virovitičanina rođenog u 2018. godini

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Prvu bebu s područja grada Virovitice rođenu u novoj 2018. godini, Noela Metera, već tradicionalno obišao je gradonačelnik Ivica Kirin sa zamjenicima, Damirom Marenićem i Vlastom Honjek – Golinac. Dječak Noel na svijet je došao u utorak, 2. siječnja, u 9.08 sati. Pri porodu je imao 2.690 grama i bio je dugačak 49 centimetara.

Uz najsrdačnije čestitke majci Maji Meter iz Milanovca, izaslanstvo Grada uručilo je prigodne poklone, a čestitkama su se pridružile i ravnateljica Opće bolnice Virovitica Mirjana Peček, njena zamjenica Edita Smiljanić, voditelj Odjela za ginekologiju i porodništvo Opće bolnice Virovitica Jadranko Šegregur, gradski vijećnik Dino Pavoković…
Tom prigodom gradonačelnik Ivica Kirin je istaknuo koje mjere Grad poduzima u vezi demografske politike, osim jednokratne pomoći za novorođenčad.

Nastavljamo s aktivnostima kako bismo pomogli mladim obiteljima. Jedna od najvažnijih mjera je prodaja građevinskog zemljišta u vlasništvu Grada po povlaštenim cijenama za izgradnju obiteljskih kuća za mlade obitelji do 45 godina kojima je to prva nekretnina, kao i olakšice za komunalne doprinose. Na taj način bismo mladima pomogli da lakše dođu do vlastitog stambenog prostora. Osim toga, kako bismo pomogli roditeljima, za djecu od prvog do osmog razreda osnovne škole nabavit ćemo besplatne udžbenike, rekao je gradonačelnik Ivica Kirin. (virovitica.hr, foto: Martina Bašić)

Skip to content