Gradonačelnik Ivica Kirin održao sastanak vezan uz zamjenu postojećih rasvjetnih tijela te potpuno pokrivanje grada javnom rasvjetom

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Gradonačelnik Ivica Kirin sa suradnicima održao je danas, 20. listopada, sastanak s direktorom HEP-a ODS – Elektre Virovitica Dinkom Begovićem te njegovim suradnicima.
Tema sastanka bilo je ulaganje u komunalnu infrastrukturu. Naime, projektni tim Grada definira projekte čija je realizacija u planu u razdoblju od 2017. do 2020. godine, a cilj je bio uskladiti planove i s HEP-om.

Glavne teme sastanka bile su zamjena postojećih rasvjetnih tijela LED rasvjetom, za što će Grad Virovitica raspisati natječaj prema ESCO modelu te projektiranje rasvjete za one dijelove grada gdje ona nedostaje. Stoga je od HEP-a zatraženo da dojave gdje nedostaju stupovi javne rasvjete kako bi se područje grada Virovitice u potpunosti pokrilo javnom rasvjetom.

Riječi je bilo i o analizi kablova koji povezuju javnu rasvjetu kako bi se u sklopu projekta i oni zamijenili, zajedno s kandelaberima koji su u lošem stanju.

Skip to content