Na Zboru građana u Sv. Đurđu najavljeno skoro postavljanje kanalizacije u svim odvojcima

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Već tradicionalno velik broj mještana Svetog Đurđa odazvali su se na Zbor mještana kako bi se upoznali sa svim aktivnostima koje se namjeravaju odraditi na području ovog mjesnog odbora. Na početku sastanka predsjednik Vijeća mjesnog odbora Sv. Đurađ Ivan Ćavarušić nabrojao je brojne aktivnosti koje su realizirane na području mjesnog odbora te posebno pohvalio svoje mještane koji su pomogli u realizaciji ovih aktivnosti.
Kada čujem što ste sve odradili protekle godine ne mogu, a da ne pohvalim mještane Svetog Đurđa koji su primjer kako se zajedništvom mogu ostvariti brojni projekti istaknuo je na početku svog obraćanja mještanima gradonačelnik Ivica Kirin, koji je zajedno sa svim pročelnicima i direktorima gradskih poduzeća nazočio sjednici. Od komunalnih aktivnosti najavio je postavljanje kanalizacije u svim odvojcima kao i uređenje napuštenih privatnih parcela koje iritiraju mještane dok je od ostalih aktivnosti istaknut projekt izgradnje dječjeg vrtića u mjestu te uređenje Virovitičkih ribnjaka koji se nalaze na području ovog mjesnog odbora. Ova dva projekta će biti nominirani prema fondovima Europske unije i ukoliko budu odobreni znatno će poboljšati uvjete života mještana Svetog Đurđa.
Na kraju su mještani istaknuli problem sa izvođačima radova na lokalnim cestama te problem sa šumarima koji su prilikom izvlačenja drva uništili poljske putove na što im je gradonačelnik Ivica Kirin obećao znatno veću kontrolu poslova koji oni odrađuju te sankcije za iste.

sv Đurađ 1

Skip to content