Gradonačelnik Ivica Kirin i župan Tomislav Tolušić javno pohvalili rad PU Virovitičko-podravske

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić, uputili su javnu pohvalu djelatnicima Policijske uprave Virovitičko-podravske i njezinom načelniku Ivici Tolušiću kao i svima onima koji su radili na razrješavanju slučaja dvostrukog ubojstva u gradu Virovitici.Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i župan Virovitičko-podravske županije Tomislav Tolušić, uputili su javnu pohvalu djelatnicima Policijske uprave Virovitičko-podravske i njezinom načelniku Ivici Tolušiću kao i svima onima koji su radili na razrješavanju slučaja dvostrukog ubojstva u gradu Virovitici.

„U ime svih građana grada Virovitice posebno pohvaljujem PU Virovitičko-podravsku i načelnika Ivicu Tolušića na odlično obavljenom poslu te moram naglasiti da je ovako brzo rješavanje kaznenih djela najbolja prevencija jer će eventualni budući počinitelji morati dobro razmisliti kada budu namjeravali počiniti neko kazneno djelo” istaknuo je u gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin.

Župan virovitičko-podravski, Tomislav Tolušić, također je pohvalio rad PU Virovitičko-podravske, istaknuvši zadovoljstvo ekspresnog rješavanje ovako teškog kaznenog djela.
„Ovo je još jedan dokaz dobrog rada policije i načelnika Ivice Tolušića, na našem području. To je dokaz da je život za stanovnike Virovitičko-podravske županije, siguran, a o čijoj sigurnosti brinu djelatnici policije te o čemu svjedoči i podatak o visokoj stopi razrješivosti kaznenih djela, od oko 85 posto, po čemu je Policijska uprava Virovitičko-podravske županije, u samom vrhu na području Republike Hrvatske” – istaknuo je župan Tomislav Tolušić. (rc,kt)

Skip to content