Gradonačelnik Ivica Kirin i ministrica Gabrijela Žalac potpisali Ugovor o sufinanciranju izgradnje mosta ispred PŠ Rezovac i uređenje okoliša

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije Gabrijela Žalac potpisali su Ugovor o sufinanciranju izgradnje mosta ispred Područne škole Rezovac i uređenje okoliša.

Za projekt „Izgradnja mosta ispred Područne škole Rezovac i uređenje okoliša“ odobreno je sufinanciranje u iznosu od 432.000,00 kuna, a rezultirat će izgradnjom kolno pješačkog mosta površine 78,67 m2, parkiralištem sa 7 parkirnih mjesta u Rezovcu i uređenjem okoliša što će omogućiti olakšan pristup i veću sigurnost mještana, posebice roditelja i osnovnoškolaca koji pohađaju Područnu školu Rezovac. Ukupna vrijednost projekta je 882.694,38 kn, a izvođenje projekta posebno je pozdravio predsjednik Vijeća mjesnog odbora Rezovac Branko Tomljanović zahvalivši gradonačelniku Ivici Kirinu što je prepoznao njegovu važnost odnosno činjenicu da je sigurnost djece najvažnija. Projekt je napisala virovitička Razvojna agencija VTA.

 

Skip to content