Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin primio članove Body building cluba “Fana”

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin u prostorijama Grada Virovitice primio je virovitički powelifting team sastavljen od članova Body building cluba “Fana” koji je na nedavno održanom 1. Balkanskom prvenstvu u powerliftingu i bench pressu održanom u slovenskom Bledu osvojio čak sedam zlatnih i jednu srebrnu medalju, te se kvalificirao na Europsko prvenstvo koje će se u svibnju održati u Sloveniji.

Tom prigodom gradonačelnik Kirin osim podrške ovim očito vrlo nadarenim sportašima iznio je i ideju da se sadašnje prostorije Body building cluba „Fana“ prošire za još jednu etažu jer za to ima mogućnosti i na taj način osiguraju dodatne prostorije za rad, ali i rekreaciju jer vrijeme pokazuje da je danas sve više zainteresiranih za ovaj sport, ali i spotove za koje je nužno korištenje dvorane ovakvog tipa i sve u cilju zdravlja i razvitka sportskog duha te postizanja još boljih rezultata.

Članovi kluba zahvalili su se gradonačelniku na prijemu i svemu što je Grad do sada učinio za razvoj ovog sporta te obećali dostojnu prezentaciju svog grada na Europskom prvenstvu, pa čak i osvajanje bar jedne medalje što bi doista bio izniman uspjeh.

 

Skip to content