Grad Virovitica pokrovitelj Virovitičkog kazališnog ljeta

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U sklopu Virovitičkog kazališnog ljeta, sinoć je na Ljetnoj terasi Domaoružanih snaga Republike Hrvatske, održana kazališna predstava,monodrama Ljubomira Kerekeša ‘Dimnjačar’.
U sklopu Virovitičkog kazališnog ljeta, sinoć je na Ljetnoj terasi Doma oružanih snaga Republike Hrvatske, održana kazališna predstava, monodrama Ljubomira Kerekeša ‘Dimnjačar’.

Zanimljivost ove predstave, čiji je autor Mirko Kelek, je u tome što predstava varira u dužini, ovisno o raspoloženju publike i osobnoj procjeni glumca. Najkraća izvedba »Dimnjačara« trajala je dvije minute, a najduža sat i trideset i pet minuta.

Ovogodišnje Virovitičko kazališno ljeto završava 5. kolovoza s predstavom Kazališta Virovitica “Ljubav je jača od mača” koja će se igrati na 1. virovitičkom ribnjaku!

Ulaz na sve predstave je besplatan, a svoje karte posjetitelji mogu podići u Turističkom uredu. Organizator Virovitičkog kazališnog ljeta je Turistička zajednica grada Virovitice, suorganizator Kazalište Virovitica, a pokrovitelj Grad Virovitica.

Fotografije: Matej Sudar 

Skip to content