Grad Virovitica nabavlja i ove godine radne materijale za učenike nižih razreda osnovnih škola te za sve osnovnoškolce u COOR-u

Sredstva za nabavu udžbenika za obvezne i izborne nastavne predmete učenicima osnovnih škola osigurana su u Državnome proračunu, no tu ne ulazi nabava dopunskih i pomoćnih nastavnih sredstava, kao što su: radne bilježnice, zbirke zadataka, kutije za Tehničku kulturu, likovne mape, atlasi itd…

20230627 165641

Grad Virovitica će i ove godine, kako bi rasteretio roditelje što je više moguće u opremanju školaraca, kupiti obvezne radne materijale za učenike od 1. do 4. razreda osnovnih škola s područja grada Virovitice te za sve osnovnoškolce koji pohađaju Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Virovitica, rekao je pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Alen Bjelica odgovarajući na pitanja vijećnika na aktualnom satu 18. sjednice Gradskog vijeća Grada Virovitice.

U gradskom Proračunu je za obvezne radne materijale, radne bilježnice, listiće i likovne mape za osnovnoškolce osigurano 64.400,00 eura.

Podsjetimo, Grad Virovitica kupuje radne materijale za škole kojima je osnivač: OŠ Vladimir Nazor, OŠ Ivane Brlić – Mažuranić i COOR Virovitica te za Katoličku osnovnu školu.

Skip to content