Grad Virovitica i VTA prijavili projekte „Parterno uređenje dijela Trga kralja Zvonimira“ i „Obnova krovišta Dječjeg vrtića Cvrčak“

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Na Javni poziv Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije grad Virovitica je u suradnji s razvojnom agencijom VTA prijavio dva projekta ukupne vrijednosti 2.581.680,77 kuna. Osnovni cilj prijavljenih Projekata je doprinos održivom razvoju lokalne zajednice i unapređenje kvalitete socijalnih usluga. Projekt „Parterno uređenje dijela Trga kralja Zvonimira“ usmjeren je na poboljšanje kvalitete javne infrastrukture lokalne zajednice i bolji pristup javnim ustanovama jer je postojeće stanje trga nezadovoljavajuće i onemogućeno je njegovo korištenje budući da isti nije završen. Glavne aktivnosti u Projektu odnose se na uređenje Trga od samih pripremnih i zemljanih radova do ugradnje svih potrebnih elemenata te potpuno uređenje i puštanje u funkciju navedenog prostora.

Projekt „Obnova krovišta Dječjeg vrtića Cvrčak“ usmjeren je na podizanje kvalitete odgoja i skrbi o djeci osiguranjem adekvatnog prostora koji osigurava zadovoljenje svih standarda kvalitete u pogledu temeljne funkcije i zadaće vrtića. Ukupna vrijednost Projekta iznosi 1.015.810,78 kuna a osnovne aktivnosti su demontaža postojećeg dotrajalog krovišta, izolaterski radovi, limarski radovi te elektro-instalacijski radovi čime će se unaprijediti ne samo kvaliteta brige i skrbi o djeci već i ukupna kvaliteta življenja stanovnika u gradu Virovitici. Projekte su izradili djelatnici Razvojne agencije VTA.

Skip to content