Grad Virovitica daje na korištenje prostor bivše Virovitičanke za VIROEXPO 2011. godine

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

S obzirom da se sajam VIROEXPO 2011. godine planira održati u prostoru bivše Virovitičanke, za koju je Grad Virovitica od Fonda za razvoj i zapošljavanje dobio suglasnost za korištenje, a tvrtka „VIROEXPO” d.o.o. (koja je u suvlasništvu Virovitičko-podravske županije) je tehnički realizator sajma…S obzirom da se sajam VIROEXPO 2011. godine planira održati u prostoru bivše Virovitičanke, za koju je Grad Virovitica od Fonda za razvoj i zapošljavanje dobio suglasnost za korištenje, a tvrtka „VIROEXPO” d.o.o. (koja je u suvlasništvu Virovitičko-podravske županije) je tehnički realizator sajma, na današnjem Kolegiju gradonačelnika razmotrena je Odluka o davanju na korištenje spomenutu nekretnine.
Nekretnina će biti dana na korištenje tvrtki „VIROEXPO” d.o.o. bez naknade, uz obvezu plaćanja svih troškova odnosno naknada vezanih za korištenje poslovnih prostora, kao i režija po ispostavljenim računima davatelja usluga za: plin, električnu energiju, vodu, odvoz smeća i ostale nespomenute troškove i režije.
Tvrtka „VIROEXPO” d.o.o. koristiti će nekretninu za potrebe sajma Viroexpo 2011. od 1. studenog 2010. do 31. siječnja 2011. godine.

Skip to content