Grad osigurao besplatan prijevoz učenika osnovnih škola

Čelni čovjek grada Virovitice, gradonačelnik Ivica Kirin, danas je potpisao Ugovor o prijevozu učenika osnovnih škola s područja grada Virovitice s Draganom Marinovićem, direktorom tvrtke Čazmatrans-Nova d.o.o. iz Čazme.
1 1224225837Čelni čovjek grada Virovitice, gradonačelnik Ivica Kirin, danas je potpisao Ugovor o prijevozu učenika osnovnih škola s područja grada Virovitice s Draganom Marinovićem, direktorom tvrtke Čazmatrans-Nova d.o.o. iz Čazme. 

Vrijednost godišnjeg ugovora je 1.541.844,75 kuna, a obuhvaća prijevoz učenika Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić, Osnovne škole Vladimir Nazor i Osnovne škole Virovitica.

Učenike OŠ Ivane Brlić Mažuranić iz Virovitice autobusi Čazmatransa će prevoziti iz Milanovca, Rezovca, Rezovačkih Krčevina, Rezovačkih Vinograda, Čemernice, Taborišta i Suhopolja. Riječ je o 249 učenika od prvog do osmog razreda, dok će prijevoz obavljati pet autobusa
Kada je riječ o OŠ Vladimira Nazora, dva autobusa će voziti učenike iz Korije, Podgorja, Golg Brda, Svetog Đurađa, Brezika. Riječ je o 180 učenika Osnovne škole Vladimira Nazora.

Prijevoz učenika za OŠ Virovitica obavljat će se iz sljedećih mjesta: Hlebine, Detkovac, Veliko Polje, Turanovac, Lukač, Gačište, Rušani, Bušetina, Korija, Špišić Bukovica, Brezovica, Čemernica, Novi Rezovac, Suhopolje, Zdenci, Duga Međa, Borova, Cabuna, Virovitica, Zlatnog Polja, Milanovac, Čačinci, Zdenci, Čađavica, Obradovci, Bukovački Antunovac, Pčelić, Orahovica i Slatina. Za Osnovnu školu Virovitica prevoziti će se 56 učenika.

Prvi čovjek prijevozničke kuće Čazmatrans Nova d.o.o., Dragan Marinović, obećao je obnavljanje voznog parka s ciljem povećanja sigurnosti putnika, ali i prilagodbi Zakona i pravilnika o prijevozu učenika osnovnog obrazovanja.

Skip to content