Grad nastavlja rješavanje uočenih komunalnih nedostataka: Uređen odron dijela ceste u Milanovcu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Kako se pojavio odron dijela ceste u privatnu površinu u Ulici 30. svibnja II odvojak u Milanovcu, u sklopu redovnog održavanja cesta izvršeni su radovi kako bi se zadržala cesta od daljnjeg urušavanja. Uređen je i dio puta, dok je odron saniran izradom gabionskih zidova za stabilizaciju pokosa. Ovo je prvi takav slučaj sanacije odrona te ukoliko se pokaže svrsishodan, sanacija na ovaj način primijenit će se i na drugim sličnim odronima.

Da podsjetimo, nedostatke koje građani uoče u svojoj sredini, na cestama, javnoj rasvjeti, nogostupima, javnim površinama, drveću, kanalizaciji, vodovodu, plinu, parkiralištima, fasadama i slično, svakodnevno se mogu dojaviti Gradu, odnosno Komunalnom info centru na besplatni telefon 0800-9995, fax 801-587 ili e-mail: komunalni.poslovi@virovitica.hr. Svaki poziv se evidentira te na temelju njega gradske službe imaju uvid u probleme na terenu.

Inače, tijekom ove godine u Komunalni info centar zaprimljeno je 366 prijava od čega je više do 90 posto riješeno, dok je ostatak u postupku rješavanja.

Skip to content