Grad i tvrtka C.I.A.K. potpisali ugovor o kupnji zemljišta u Poduzetničkoj zoni II

Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i vlasnik tvrtke C.I.A.K. d.o.o. iz Zagreba Ivan Leko danas su u prostorijama Gradske uprave potpisali kupoprodajni ugovor o prodaji neizgrađenog građevinskog zemljišta koje se nalazi u Poduzetničkoj zoni II u Virovitici.1 1228389524Gradonačelnik Grada Virovitice Ivica Kirin i vlasnik tvrtke C.I.A.K. d.o.o. iz Zagreba Ivan Leko danas su u prostorijama Gradske uprave potpisali kupoprodajni ugovor o prodaji neizgrađenog građevinskog zemljišta koje se nalazi u Poduzetničkoj zoni II u Virovitici.

Ugovor je potpisan na temelju Natječaja koji je raspisao Upravni odjel za gospodarstvo i razvoj Grada Virovitice za prodaju neizgrađenog građevinskog zemljišta u Poduzetničkoj zoni II Grada Virovitice i Odluke Gradskog poglavarstva o prodaji građevinskog zemljišta tvrtki C.I.A.K. d.o.o iz Zagreba.

Tom prilikom virovitički gradonačelnik Ivica Kirin istakao je zadovoljstvo što je jedna zagrebačka tvrtka zainteresirana za izgradnju objekta namijenjenog za obavljanje proizvodne djelatnosti, osobito stoga što se radi o tekstilnoj djelatnosti budući da je gašenjem Virovitičanke veliki broj kvalitetnog kadra ostao bez posla, te će na njegovu veliku radost neki od njih u ovoj tvrtki pronaći novo zaposlenje.

Vlasnik tvrtke C.I.A.K. d.o.o. Ivan Leko između ostalog je rekao da njegova tvrtka na navedenoj parceli planira izgraditi objekt u kojem će se proizvoditi dvije vrste tekstilnih proizvoda, posteljina i automobilske presvlake, te da je plan tvrtke u početku zaposliti 15 djelatnika. Na pitanje što ga je potaklo na ulaganje u Poduzetničkoj zoni II u Virovitici kao razlog naveo je dobar koncept poslovne zone koji je po njegovom mišljenju najpovoljniji i najprihvatljiviji u Republici Hrvatskoj, zatim postojanje stručne radne snage i plan izgradnje brze ceste kojom će grad Virovitica doslovno postati predgrađe grada Zagreba.

Skip to content