Golo Brdo: Spojna cesta Špišić Bukovica – Golo Brdo prijavit će se na natječaj za šumsku infrastrukturu; uskoro kreće i obnova Mjesnog doma

Gradonačelnik Ivica Kirin, njegovi zamjenici Damir Marenić i Vlasta Honjek – Golinac, gradski pročelnici te direktori gradskih tvrtki informirali su mještane Golog Brda na zboru građana o budućim projektima koji se planiraju odraditi u narednom razdoblju na području ovog prigradskog naselja.

Nazočne je na samom početku pozdravio predsjednik Vijeća Mjesnog odbora Josip Blažević koji se osvrnuo na aktivnosti odrađene tijekom protekle godine. Među ostalim, u sklopu akcije „Zelena čistka“ u koju su se uključili i Gradska uprava, Savjet mladih te Klub mladih, od komunalnog i ostalog otpada očišćen je Paradajzov put, održavane su nerazvrstane ceste te je produljena javna rasvjeta u Vinogradskoj ulici. U suradnji s Hrvatskim šumama, kamenom je nasipavana spojna cesta Golo Brdo – Špišić Bukovica.

Osim toga, odobren je projekt energetske obnove Mjesnog doma te se očekuje raspisivanje natječaja za izvođenje radova te u narednom periodu i sam početak radova.

Osim Mjesnog doma, u narednom periodu riješit će se i spojna cesta Špišić Bukovica – Golo Brdo koja će biti prijavljena na natječaj za ulaganje u šumsku infrastrukturu.

Zbor građana bilo je prilika da mještani ovog prigradskog naselja iznesu probleme na području svog mjesnog odbora. Nakon zbora građana u Golom Brdu, sljedeći je na rasporedu u Rezovcu u petak, 22. ožujka u 19 sati. (virovitica.hr; fotografije: M. Bašić)

Skip to content