Glasnici istine trče maraton Čavoglave-Knin

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja, te 20. obljetnice VRO “Oluja”, Udruga maratonaca Virovitičko-podravske županije “Glasnici istine” organizirala je, 5. kolovoza, memorijalni maraton od Čavoglava do Knina u dužini od 38 km.

Maraton je uvršten u službeni program proslave u kojem je predviđen dolazak maratonaca na stadion NK ”Dinare” u 17.30 sati.

Start maratona je ispred crkve Hrvatskih mučenika u Čavoglavama u kojoj će se prije početka, u 10 sati, održati sveta misa na kojoj će biti nazočni i ”Glasnici istine”, gdje će fra Ilija Mikulić, župnik župe sv.Ilije u Kljaki, blagosloviti novu zastavu Udruge .

”Glasnici istine” pozivaju sve braniteljske udruge, kao i sve osobe sa područja Virovitičko-podravske županije koji će biti u Kninu, da ih dočekaju na ulasku u stadion.

“Bilo bi nam drago da nas dočekaju, pored ostalih, što veći broj žitelja naše županije koji će doći na proslavu Dana pobjede u Knin. ”Glasnici istine” su već nebrojeno puta bili svugdje po Hrvatskoj, gdje su sudjelovali na memorijalnim maratonima, ambasadori su mjesta iz kojih dolaze, kao i Virovitičko-podravske županije. Devet maratonaca iz županije trče sami ovaj maraton, zbog toga ponos svih nas time je veći. Maratonci će u Knin ući u pratnji mnogobrojnih motociklista predvođeni Markom Perkovićem Thompsonom.” -kazao je su”vođa” ”Glasnika istine”, Slatinčanin Pave Tutenov. (domovina333.blogspot.com,

Skip to content