Gastro radionica u organizaciji TZ VPŽ i Vidre

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

21-batatTuristička zajednica Virovitičko-podravske županije i VIDRA – agencija za regionalni razvoj Virovitičko-podravske županije, u suradnji s Gastronomsko-edukacijskim centrom KLUB GASTRONOMADA iz Zagreba, pozivaju na gastro radionice pod nazivom ”Unaprjeđenje prodaje autohtonih i tradicionalnih jela i hrvatskih vina u sezonskim i stalnim turističkim objektima, izrade meni karata s tradicionalnim jelima, principi i teze spajanja tradicionalnih jela i nacionalnih vina”.

Radionice će se održati s ciljem unaprjeđenja znanja kuhara i konobara, vlasnika i upravitelja ugostiteljskih objekata i objekata sa seosko-turističkom ponudom, nastavničkog kadra u strukovnim/ugostiteljskim školama, te nositeljima ostalih srodnih i s turizmom povezanih djelatnosti, s naglaskom na povećanje kvalitete ponude jela i vina autohtonih i tradicionalnih vrijednosti. Predavači na radionici su članovi Udruge Gastronomadi, profesionalni gastronomi, kuhari i enolozi s velikim iskustvom u praksi ugostiteljstva, turizma i gastronomskim trendovima.

Radionice će se održati u petak i subotu, 22. i 23. studenog, u prostorima Strukovne škole u Virovitici. Prijavnica za sudjelovanje i raspored mogu se mpreuzeti u prilogu. (icv.hr, tzvpz.hr)

Skip to content