Fotografska radionica u Virovitici

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Fotografska radionica za mlade u sklopu projekta VIBA Youth je održana 26. ožujka 2011. god. VIBA Youth je projekt kojeg implementira Grad Virovitica u suradnji sa Gradom Barcsom i Razvojnom agencijom Sjever, sufinanciran od strane EU u sklopu IPA prekograničnog programa Hrvatska – Mađarska.Fotografska radionica za mlade u sklopu projekta VIBA Youth je održana 26. ožujka 2011. god. VIBA Youth je projekt kojeg implementira Grad Virovitica u suradnji sa Gradom Barcsom i Razvojnom agencijom Sjever, sufinanciran od strane EU u sklopu IPA prekograničnog programa Hrvatska – Mađarska.
Na radionici je sudjelovalo 20-ak mladih koji imaju koji su zaljubljenici u fotografiju odnosno kojima je fotografija hobi ili posao. Sudionici radionice su bili: Balázs Dániel, Balogh Richárd, Füle Roxána, Cserti Bernadett, Pallós Viktória, Pápics Szilveszter, Szabó Fanni Patricia, Puskás Eszter, Süle Zsófia, Zadravecz Claudia i Szabó László od strane Grada Barcsa i Matej Sudar, Tihana Kolec, Anja Ažić, Marija Lovrenc, Dunja Vučemilović, Iva Grabić, Aleksandra Zdjelar, Sanja Đeri Kovač i Vedran Majtanić. Voditelj radionice od strane Virovitce je Ivan Kršić a od strane Barcsa Remes Gábor. Na radionici su sudjelovali voditelji projekta iz Grada Virovitice Alen Bjelica i Razvojne agencije Sjever Tihana Prepelec i Dijana Stiblik te voditelj projekta iz Grada Barcsa Ramon Ivelich.

U prvom djelu radionice sudionicima su održana dva predavanja o osnovama i obradi digitalne fotografije. Nakon predavanja sudionici su obišli Crkvu sv. Roka i Gradski muzej kako bi slikali u prostoru koji je zatvoren odnosno elaborirali naučeno gradivo o digitalnoj fotografiji.
Nakon toga, sudionici su u sklopu slikanja na otvorenom, slikali prirodne ljepote Virovitičkih jezera.
Radionica je završila ocjenjivanjem fotografija kojima su voditelji radionice bili jako zadovoljni.
Voditelj projekta od strane Virovitice Alen Bjelica je zahvalio sudionicima na ovoj zajedničkoj radionici i podijelio im certifikate.
Cjelokupno druženje proteklo je u ugodnoj i prijateljskoj atmosferi a razmjena znanja i iskustva prilikom cijelog kampa je neprocjenjiva.

Skip to content