Fotografska radionica u Barcsu

29. siječnja 2011. god. je održana Fotografska radionica za mlade u sklopu projekta VIBA Youth kojeg implementira Grad Virovitica u suradnji sa Gradom Barcsom i Razvojnom agencijom Sjever, sufinanciranog od strane EU u sklopu IPA prekograničnog programa Hrvatska – Mađarska.1 129646825629. siječnja 2011. god. je održana Fotografska radionica za mlade u sklopu projekta VIBA Youth kojeg implementira Grad Virovitica u suradnji sa Gradom Barcsom i Razvojnom agencijom Sjever, sufinanciranog od strane EU u sklopu IPA prekograničnog programa Hrvatska – Mađarska.
Na radionici je sudjelovalo 20 mladih. Sudionici radionice su uglavnom učenici srednjih škola koji imaju veliki interes za fotografiranje.

2 1296468256Motivacija za ovaj kamp je promovirati prirodnu ljepotu rijeke Drave. U prvom djelu radionice sudionici su odvedeni na obalu rijeke Drave slikati. Nakon toga su imali dvije radionice: Uvod u temelje fotografije i tehnike montaže i kompozicije slika. Radionica je završila ocjenjivanjem fotografija.
Voditelj radionice koji je ujedno predstavljao Grad Barcs Adam Mesaroš je zahvalio sudionicima na ovoj zajedničkoj radionici i podijelio im certifikate.
Cjelokupno druženje proteklo je u ugodnoj i prijateljskoj atmosferi a razmjena znanja i iskustva prilikom cijelog kampa je neprocjenjiva.

Skip to content