Fotogalerija: Za mjesec dana i vrtićke zgrade 3 i 4 u novom ruhu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Nakon što su novo ruho dobile zgrada 2 Dječjeg vrtića Cvrčak te osnovna škola Ivane Brlić – Mažuranić, kraju se privode i radovi na vrtićkim zgradama 3 i 4.

Trenutno se obavljaju završni fasaderski radovi. Na zgradu 4 treba postaviti još samo završni sloj, dok je na zgradi 3 postavljena kompletna toplinska izolacija te se od kraja sljedećeg tjedna očekuje i postavljanje završnog sloja.

Završetak radova na vrtićkim zgradama predviđen je do kraja travnja, kada je planirana i završna konferencija. Nadamo se da će od početka svibnja naša djeca, odgajatelji i roditelji biti puno zadovoljniji u novim prostorima u kojima se već sada osjete mjere energetske učinkovitosti, kako po pitanju boravka, tako i na samim računima za primarnu energiju, rekao je pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice Alen Bjelica.

Projekt je za sufinanciranje iz EU sredstava prijavila Razvojna agencija VTA, a nositelj, Dječji vrtić Cvrčak, provodi ga u suradnji s osnivačem, Gradom Viroviticom. Vrijednost obnove zgrada 3 i 4 je 5.985.917,33 kuna, a sufinanciranje EU je 61,02 posto ukupno prihvatljivih troškova. (virovitica.hr; fotografije: Matija Rođak, Ilustracija)

Skip to content