Fotogalerija: Uz glazbu, ples i igru najmlađi Virovitičani dočekali 2019. godinu

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Nova, 2019. godina stigla je u Viroviticu! Najmlađi Virovitičani u dvorištu Palače Pejačević točno u podne ispratili su staru, 2018. godinu.

Plesalo se i pjevalo uz Glazbenu igraonicu Glazbene škole Jan Vlašimsky, Virovitičke mažoretkinje, KUC Virovitica, Gradsku glazbu Virovitica i Mažoretkinje Gradske glazbe Virovitica, a gradonačelnik Ivica Kirin i mališani glasnim su odbrojavanjem dočekali novu godinu. Točno u podne “puknuo” je veliki balon iz kojeg su po najmlađima padali bomboni i baloni.

Odličnu atmosferu svojim je umijećem vođenja začinio glumac virovitičkog Kazališta Goran Koši. Smijeh i radost odzvanjali su dvorištem Palače Pejačević, a djecu su obradovali i pokloni koje im je podijelila direktorica Turističke zajednice grada Virovitice Katarina Đurđević uz pomoć Tonija Petrovića. S našim najmlađima novu godinu su dočekali, uz gradonačelnika Ivicu Kirina, i njegovi zamjenici Damir Marenić i Vlasta Honjek – Golinac.

Svi posjetitelji ovom su prigodnom uživali i u bogatoj gastronomskoj ponudi u turističkim kućicama: germknedlama, fritulama, kobasicama te se zagrijali uz kuhano vino i čaj, dok su se djeca počastila besplatnim dječjim šampanjcem. (virovitica.hr, icv.hr; fotografije: Martina Bašić)

Skip to content