Fotogalerija: “Uskrs u svakom domu” – u nogometu slavili Fratri, a u potezanju užeta Gradska i VPŽ uprava

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Bilo je to sjajno ispunjena večer u Sportskoj dvorani Osnovne škole Ivana Brlić Mažuranić u Virovitici. Pune tribine tri su se sata „ljuljale“ u ritmu humanitarno glazbenog spektakla „Uskrs u svakom domu“. Organizatori ove sportsko-glazbene manifestacije bili su Gradska uprava Virovitica, Župna crkva svetog Roka Virovitica i Policijska uprava virovitičko-podravska, čiji su predstavnici po četvrti put odmjerili snage u malom nogometu, a ove godine i u jednoj novoj disciplini – potezanju užeta.

Prvo mjesto u nogometu osvojili su „Fratri“, a srebro je pripalo Gradskoj upravi Virovitica, koju je predvodio zamjenik gradonačelnika Damir Marenić, pojačanoj s tercetom iz Virovitičko-podravske županije na čelu s županom Igorom Androvićem. U potezanju užeta, obrnuta situacija. Ovdje je prvo mjesto osvojila Gradska uprava Virovitica i Virovitičko-podravska županija, a srebrom su se okitili „Fratri“ predvođeni gvardijanom Franjevačkog samostana Virovitica fra Rozom Brkićem.

Pehare ekipama podijelili su župan Igor Andrović, te zamjenica gradonačelnika Virovitice Vlasta Honjek-Golinac. Na humanitarnom turniru su nastupile i momčadi Pu Virovitičko-podravske i „Kontakt policajci“. Cijeli događaj vodio je Trpimir Markotić, a u glazbenom dijelu programa nastupili su i: Zbor glazbene igraonice Jan Vlašimsky, Plesna skupina Katoličke osnovne škole, Zbor Katoličke klasične gimnazije, Gradska glazba Virovitica s mažoretkinjama, Suhopoljski Tamburaši, Kvartet Artes, KUC Virovitica, Nina Rajnović, Klara Volenik i na kraju gost večeri – Miroslav Škoro. Ulaz je bio slobodan, a prikupljali su se dobrovoljni prilozi za potrebe Caritasa, odnosno za poklon pakete za najpotrebitije povodom Uskrsa.

Zamjenik gradonačelnika Damir Marenić, kapetan gradske ekipe, rekao je kako prepuna dvorana, po četvrti put, pokazuje kako Virovitičani imaju veliko srce i puno razumijevanja za građane u potrebi te izrazio ponos zbog osvojenog prvog mjesta u povlačenju užeta. (vpz.hr, icv.hr, foto: M. Bašić, M. Rođak)

 

Skip to content