Fotogalerija: Udruga umirovljenika Rezovačke Krčevine održala prvu izvještajnu skupštinu

Udruga umirovljenika Rezovačke Krčevine, nakon godinu dana djelovanja, održala je svoju prvu izvještajnu skupštinu u Mjesnom domu u Rezovcu. Inače, razlog zašto je skupština održana u Rezovcu je taj što je dom u Rezovačkim Krčevinama trenutno u fazi rekonstrukcije. Projekt rekonstrukcije prijavio je Grad Virovitica u suradnji s Razvojnom agencijom VTA, objekt će kroz projekt biti obnovljen te će u rekonstrukciju biti uključeni i novi sadržaji za lokalno stanovništvo.

100 2070 Medium Custom

Na izvještajnoj skupštini Udruge umirovljenika predsjednik Tomislav Galeković iznio je aktivnosti koje su se odvijale u tom periodu te ukratko naveo plan aktivnosti za sljedeću, 2019. godinu. Izbornu skupštinu obilježio je velik broj predstavnika iz ostalih udruga umirovljenika sa područja Virovitičko-podravske županije, koji su poželjeli mnogo uspjeha umirovljenicima Rezovačkih Krčevina u daljnjem radu, a dobrim željama pridružila se i zamjenica gradonačelnika Virovitice Vlasta Honjek – Golinac.

Nakon službenog dijela programa, za sve goste bio je osiguran prigodan domjenak, a druženje se nastavilo uz dobru glazbu i ples. (icv.hr, ts, foto: T. Szabo)

Skip to content