Fotogalerija: U Virovitici je završeno HEP Dvoransko juniorsko prvenstvo Hrvatske na kojem je naš Dominik Sabolić osvojio 2. mjesto

Antonio Voljevac (Ponikve) pobjednik je HEP Dvoranskog juniorskog teniskog prvenstva Hrvatske za igrače do 16 godina. On je u finalu sa 2:0 u setovima (6:1, 6:3), svladao Dominika Sabolića (Didon). Prvenstvo Hrvatske je odigrano u hali Viroexpa u Virovitici.

Organizaciju je potpisao Teniski klub Didon, uz potporu Virovitičko-podravske županije, Grada Virovitice i Viroexpa. Trofeje pobjedniku i drugoplasiranom je uručio virovitičko-podravski župan Igor Andrović, uz nazočnost, između ostalih, zamjenice gradonačelnika Virovitice Vlaste Honjek-Golinac.

Čestitam pobjedniku, kao i našem Dominiku. Želim vam da i nadalje ustrajete baviti se sportom. Drago mi je što se Prvenstvo Hrvatske odigralo u Virovitici, a ovo je još jedan dokaz kako smo gradeći ovu multifunkcionalnu halu Viroexpa, bili na pravom putu, jer dok, zbog epidemioloških prilika nema sajma Viroexpo, ovo je postao hram sporta za mnogobrojne sportaše svih uzrasta – naglasio je virovitičko-podravski župan Igor Andrović.

Podsjetimo, Dominik Sabolić se plasirao u finale parova, u kojem je s Emanuelom Ivkićem (Kvarner), poražen od dvojca Antonio Voljevac – Lovro Matičić. Inače, za dva tjedna, Virovitica će biti domaćin Dvoranskog seniorskog teniskog prvenstva Hrvatske za žene. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Skip to content