FOTOGALERIJA U hali Viroexpo otvorena 45. izložba malih životinja

U izložbenom prostoru multifunkcionalne hale „Viroexpo“ u petak je otvorena je 45. izložba malih životinja u organizaciji Udruge uzgajivača malih životinja „Golub“ Virovitica. Izlagače, suce i posjetitelje ove tradicionalne izložbe, koja je ujedno i glavna Državna izložba golubova, peradi, kunića, ptica, zamorčića i drugih malih životinja RH, u uvodu je pozdravio predsjednik Udruge uzgajivača malih životinja „Golub“ Virovitica Željko Šerepac. Među njima su bili i predsjednik Lokalne akcijske grupe „Virovitički prsten“ Mario Lukačević sa suradnicima, virovitički gradonačelnik Ivica Kirin, zamjenik župana virovitičko-podravskog Marijo Klement, kojima je Željko Šerepac uručio zahvalnice za dugogodišnju suradnju i potporu – Grada Virovitice i Virovitičko-podravske županije.

Kao što imamo Viroexpo po kojemu je Virovitica prepoznata, prepoznata je i po ovoj međunarodnoj izložbi malih životinja koja se već tradicionalno održava u našem gradu – između ostalog je istaknuo gradonačelnik Ivica Kirin.

Okupljenima se obratio i Marijo Klement, koji je i službeno otvorio izložbu.

Što reći nego pohvaliti Udrugu „Golub“. Znam koliko ste svog vremena i ljubavi uložili u organizaciju ove izložbe. Drago mi je da smo domaćin izložbi nakon dvije godine. Prvo nas je korona „zezala“ i onemogućila okupljanja, a potom i ptičja gripa koja također nije dozvolila da održimo ovu prelijepu manifestaciju. Hvala Bogu, sada smo tu i nadam se da se u narednom periodu neće ništa spriječiti da organiziramo ovu izložbu i dignemo ju na još veći nivo. Vi ste jedan od najboljih promotora Virovitičko-podravske županije i grada Virovitice. Kao što je gradonačelnik rekao, danas u ovoj hali imamo dva brenda, Viroexpo i ovu izložbu. Želim vam puno uspjeha u daljnjem radu – zaključio je Marijo Klement.
Svi zainteresirani posjetitelji će do nedjelje, 13. studenog, kada će biti održana i velika prodajna izložba, moći razgledati oko 800 primjeraka golubova, 200 kunića, 300 primjeraka ukrasne i vodene peradi, oko 100 komada ptica, papiga i raznolikih egzota te 40-ak zamorčića. Cijena ulaznice je 15,00 kuna. (www.icv.hr, www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

Skip to content