Fotogalerija: Treća adventska nedjelja u Palači Pejačević uz koncert Natali Dizdar

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

Svaka od četiri svijeće na adventskom vijencu bez kojeg je blagdansko vrijeme uoči Božića nezamislivo, ima svoje značenje. Uz prvu svijeću nade, te svijeću mira, večeras je upaljena i treća, pretposljednja adventska svjetlost – radost.

Brojne posjetitelje zabavili su Zbor Glazbene škole Jan Vlašimsky, Virovitičke mažoretkinje te Ohio Band. Za božićnu radost, u sklopu manifestacije „Prosinac u gradu“, treće adventske nedjelje zaslužna je i tvrtka Hrvatski duhani, koja slavi velikih 60 godina postojanja. Vođeni slavljeničkim duhom, ova uspješna tvrtka, svim građanima grada Virovitice, ali i okolice, darovala je glazbeni poklon.

Natali Dizdar, uistinu je prava glazbena poslastica. Palačom Pejačević odjekivale su pop note ove zadranke. Brojni posjetitelji uživali su u hitovima “Zamijenit ću te gorim”, “Stranac”, “Ne daj” ili “Grijeh”…

Posjetitelji su i ovu nedjelju iskoristili vrijeme za druženje, uživanje u kuhanom vinu i zimskoj hrani. Oni najmlađi su pak čekali u redovima za kokice, šećernu vatu i neizostavne fritule. Mnogi su trenutke radosti obilježili i fotografijom… (www.icv.hr, rp, foto: Matija R.)

Skip to content