Fotogalerija: Svečana promocija stručnih specijalista ekonomije na VŠMTI – Dekanova nagrada Mateji Matijašić i Teni Ciraki

Objavljeno:

Podijeli:

Popularni sadržaj

U Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici u petak, 30. studenog održana je svečana promocija 25 stručnih specijalista ekonomije, smjerova Destinacijski menadžment i Menadžment malih i srednjih poduzeća. U okviru svečanosti, dekan Oliver Jukić dodijelio je Dekanovu nagradu Mateji Matijašić za postignute iznimne rezultate tijekom studiranja na diplomskom stručnom studiju Menadžmenta malih i srednjih poduzeća.

Uz studente, njihove obitelji i prijatelje te profesore i djelatnike Visoke škole predvođene dekanom, svečanost promocije uveličali su i brojni gosti, među kojima i saborski zastupnik i predsjednik Upravnog vijeća Visoke škole Tomislav Žagar, zamjenik župana virovitičko-podravskog Darko Žužak, zamjenica gradonačelnika grada Virovitice Vlasta Honjek-Golinac, pročelnica županijskog Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu Vesna Šerepac.

U petak je održana i svečana promocija 57 stručnih prvostupnika ekonomije, smjerova Poduzetništvo usluga, Informatički menadžment i Menadžment ruralnog turizma. U sklopu svečane promocije, dekan Oliver Jukić dodijelio je Dekanovu nagradu Teni Ciraki za postignute iznimne rezultate tijekom studiranja na preddiplomskom stručnom studiju Menadžment, smjer Informatički menadžment. (www.icv.hr, ml; foto: M. Rođak)

 

 

Skip to content