Fotogalerija: Stjepan Virag ponovno na čelu Udruge umirovljenika Milanovac

U društvenom domu u Milanovcu svoju godišnju izvještajnu skupštinu danas (subota) je održala Udruga umirovljenika tog prigradskog naselja.

Rad skupštine započet je himnom Republike Hrvatske, a predsjednik Udruge umirovljenika Stjepan Virag pozvao je sve prisutne da minutom šutnje odaju počast svim preminulim članovima Udruge i hrvatskim braniteljima.

Za novog/starog predsjednika izabran je Stjepan Virag, a tom je prigodom podnio izvješće o prošlogodišnjem radu ove, vrlo aktivne Udruge te podnio plan rada za tekuću godinu u kojoj će jedna od prioritetnih aktivnosti biti humanitarna djelatnost prema starijim i nemoćnim članovima Udruge te onima kojima je pomoć najpotrebnija. Nakon podnesenog izvješća o radu, podneseno je i financijsko izvješće. Dopredsjednik je Francek Ščetarić, tajnik Antun Han, a blagajnica Marija Prelas.

IMG 1087 Custom

-Drago mi je, prije svega, što ste se okupili u ovako velikom broju. Nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje i u novom mandatu – poručio je između ostaloga S. Virag.

U neslužbenom dijelu skupštine nazočne je pjesmom zabavio Dare Band iz Slatine. Na skupštini je uz članove Udruge i ostale goste, u ime Grada Virovitice nazočila zamjenica gradonačelnika Vlasta Honjek-Golinac.

IMG 1105 Custom

-Pozdravljam novog/starog predsjednika, članove Izvršnog i Nadzornog odbora Udruge umirovljenika Milanovac i želim vam uspješan rad i ostvarenje svih zacrtanih ciljeva u 2019. godini. Želim vam dobru zabavu i još jednom pozdravljam sve prisutne, a posebno predsjednike svih udruga umirovljenika sa područja Virovitičko-podravske županije koji su danas s nama – poručila je V. Honjek-Golinac.

-Ovoj svečanosti nazočio je i Alen Bjelica, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Virovitice.

IMG 1097 Custom

-Sve vas srdačno pozdravljam i želim vam uspješnu 2019. godinu. Čestitam vodstvu Udruge na kvalitetnom radu u protekloj godini, a Grad Virovitica uvijek će biti na raspolaganju, ne samo vašoj Udruzi već i svim umirovljenicima – rekao je A. Bjelica.

Kraj spomen-obilježja ispred župne crkve u Milanovcu polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odana je počast poginulim hrvatskim braniteljima i preminulim članovima Udruge. (www.icv.hr, ts, foto: T. Szabo)

Skip to content